Remove formatting.

Help Support The HomeBrew Forum:

Chippy_Tea

Administrator.
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Mar 17, 2013
Messages
41,324
Reaction score
13,223
Location
Ulverston Cumbria.
Could members try the remove formatting button it no longer works for me on Chrome and Edge browser, thanks.

ffff.jpg
 

Chippy_Tea

Administrator.
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Mar 17, 2013
Messages
41,324
Reaction score
13,223
Location
Ulverston Cumbria.
I have now noticed it seems to work in some threads and not in others, changing bold text is the main problem is anyone else seeing the same?

Pressing B doesn't change the bold text when the remove formatting option stops working.
 
Last edited:

Chippy_Tea

Administrator.
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Mar 17, 2013
Messages
41,324
Reaction score
13,223
Location
Ulverston Cumbria.
Thanks, its very intermittent and as no one else is having the same problem i guess its something my end.
 

DocAnna

Scottish Brewster
Joined
Aug 24, 2020
Messages
1,298
Reaction score
2,465
Location
Scotland
The remove formatting function works fine for Chrome on a Mac, tried drafting a message and closing the tab then coming back to it, and quitting the browser and coming back to the page - still works.
A
 

Victor Churchill

Regular.
Joined
Oct 24, 2018
Messages
304
Reaction score
173
Location
Netley Abbey, Southampton
Dang! I didn't even see that!
The Preview icon is the only thing that's not greyed out .
But clicking it does not do anything at all!?
(incidentally, the 'insert image (ctrl-P' icon is greyed out too.
I had to cheat and use the Attach from below instead)
 

Attachments

  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    7.4 KB · Views: 0

Chippy_Tea

Administrator.
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Mar 17, 2013
Messages
41,324
Reaction score
13,223
Location
Ulverston Cumbria.
start a test post in this thread under this post then click preview on and off to see if it changes i have tried it and as you say with preview on the only icon in bold is the preview button.
 

Victor Churchill

Regular.
Joined
Oct 24, 2018
Messages
304
Reaction score
173
Location
Netley Abbey, Southampton
Seems like Preview does as expected in a new post if 'enable BB code [ ]' is used. And then it works for following replies too.

I wonder if the forum code has gone through an 'upgrade' which has broken something. Easily done.
 

THBF

Administrator.
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Jan 11, 2018
Messages
600
Reaction score
370
1655858259020.png


The box parentheses are toggle BB code settings. You can turn it off and on. So if you loose your bar of controls, just click that and it will come back.
 

Latest posts

Top